Ghoochannejhad: "Ik heb clubs bedankt voor hun interesse"

13 januari 2018, 12:40

Reza Ghoochannejhad wil het seizoen afmaken bij sc Heerenveen. Volgens de Iraniër is er voldoende belangstelling voor hem, maar legt hij dat naast zich neer. Hij raakte bij Heerenveen vlak voor de winterstop zijn basisplaats kwijt aan Henk Veerman.

"Ik heb de laatste tijd uit binnen- en buitenland concrete belangstelling gehad, ik had per direct kunnen vertrekken", zegt Ghoochannejhad tegen de Leeuwarder Courant. "Clubs weten dat ik het voetballen echt niet ben verleerd, dat ik vorig seizoen niet voor niets twintig doelpunten heb gemaakt en anderen beter laat functioneren. Ik sta bij iedereen op de radar."

Technisch manager Gerry Hamstra en trainer Jurgen Streppel hebben de spits gevraagd wat hij wil. "Ik heb gezegd dat ik me volledig wil richten op Heerenveen. Ik heb het vertrouwen dat het goed komt. Wat ik vorig seizoen heb laten zien, kan ik nu opnieuw. Ik heb alle clubs die naar me hebben geïnformeerd hartelijk bedankt voor hun interesse. Ik ga de concurrentiestrijd met Henk Veerman graag weer aan."

Het contract van Ghoochannejhad loopt na dit seizoen af. Daar lijkt het bij te blijven. "Ik ben aan een traject begonnen en dat wil ik heel graag op een goede manier afmaken. Ik had ook naar China gekund. Als jij weet hoeveel ik daar had kunnen verdienen, dan verklaar je me voor gek. Ja, ik ben een broodvoetballer. Wie niet? Maar geld is niet allesbepalend. Ik ben vooral een liefhebber die zichzelf per se wilde laten zien bij Heerenveen, de club die me heeft opgeleid, en voor het Nederlandse publiek. Ik had in Koeweit, Qatar, België en Engeland gespeeld, maar nog nooit een lange periode in de Eredivisie."

Ghoochannejhad was in zeventien Eredivisie-wedstrijden voor Heerenveen slechts twee keer trefzeker. Vorig seizoen maakte hij er negentien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen