PSV vergeet te winnen na werelddoelpunt van Lammers

13 januari 2018, 08:43

PSV heeft het trainingskamp in de Verenigde Staten afgesloten met een gelijkspel tegen het Braziliaanse Fluminense (1-1). Een werelddoelpunt van Sam Lammers was vrijdagnacht (Nederlandse tijd) onvoldoende. Voor PSV was dit het tweede, en laatste duel om de Florida Cup. Eerder werd er gelijkgespeeld tegen Corinthians (1-1).

Phillip Cocu speelde met een compleet gewijzigde basis. Hij schonk Armando Obispo en Eloy Room hun officieuze debuut voor PSV. Ook Donyell Malen had een basisplaats. De aanvaller raakte vroeg in de wedstrijd de lat. Het overwicht van PSV in de eerste helft werd uitbetaald met het doelpunt van Sam Lammers. De spits legde twee man in de luren en krulde de bal in de verre hoek. Het leverde hem meteen de bijnaam Samba Sam op.

De goal van Lammers

De Eindhovenaren bleven ook na rust domineren, maar wisten de overwinning niet over de streep te trekken. Dat had de ploeg van Phillip Cocu vooral aan zich zelf te danken, omdat goede kansen onbenut bleven. In de extra tijd maakte Robinho de gelijkmaker voor Fluminense.

Opstelling PSV: Room (75/Van Osch); Rosario (75/Rosario), Luckassen, Obispo, Paal; Rigo (75/Hendrix), Lundqvist (75/Maher), Mauro (75/Pereiro); Gakpo (75/Lozano), Lammers, Malen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen