[ENGELAND] Nederlanders op de weg terug, Van Dijk immens

[ENGELAND] Nederlanders op de weg terug, Van Dijk immens

12 januari 2018 – Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.- Van Dijk ziet transfersom als compliment
Virgil van Dijk ziet zijn transfersom van ruim tachtig miljoen niet als een belasting, maar juist als een aanmoediging. "Het maakt me niet nerveus, ik zie het als een compliment voor mijn harde werken", aldus de verdediger. "Liverpool wil nou eenmaal zo veel voor mij betalen. Dat kan ik niet veranderen." (Sky Sports)

- Nederlanders van Stoke op de weg terug
Erik Pieters en Bruno Martins Indi hebben de training hervat bij hun club Stoke City. De Nederlandse verdedigers waren geblesseerd, maar zijn voor het duel met Manchester United van komende maandag in de Premier League vermoedelijk weer fit genoeg om in actie te komen. Ook Ibrahim Afellay staat onder contract bij de club die manager Mark Hughes recent ontsloeg. (Clubsite)

- Liverpool kan vervroegde Keïta-komst vergeten
Door het vertrek van Philippe Coutinho naar FC Barcelona hoopt Liverpool Naby Keïta, de speler van RB Leipzig die na dit seizoen sowieso naar The Reds komt, vervroegd binnen te halen. Daar werkt zijn Duitse werkgever echter niet aan mee. Dat heeft manager Ralph Hasenhüttl nogmaals laten weten. (Duitse media)

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 24 januari 2019

  2. woensdag 23 januari 2019