Roda-investeerder Korotaev in nieuwe problemen na claim

Roda-investeerder Korotaev in nieuwe problemen na claim

12 januari 2018 – De onrust rondom Roda JC-investeerder Aleksei Korotaev is vooralsnog zeker niet gaan liggen. Nadat hij eerder tijdelijk in de gevangenis zat en er een aantal rechtszaken liepen, wordt er nu 25 miljoen euro van hem geëist door tegenpartij Helin International. Dat schrijft De Limburger.Volgens het dagblad is daarmee het financiële probleem van de investeerder in Dubai wederom gegroeid. Een volledige overname van Roda JC, zoals het plan is voor de toekomst, raakt daarom steeds verder uit beeld. In elk geval zal het de procedure niet versnellen.

"De timing is ongebruikelijk", laat Antoine Casanova, de woordvoerder van Korotaec, weten over de claim. "Het lijkt erop dat de hele procedure nog lang niet voorbij is en dat deze zaak nog lang gaat duren. Niettemin is de intentie van Aleksei niet veranderd: hij wil na afloop van deze zaak nog altijd instappen bij Roda", verzekert hij.

Ondanks alle problematiek heeft de mede-eigenaar, die Dubai niet mag verlaten van de rechter, via Skype nog wel altijd contact met de club uit Limburg. Deze nieuwe eis van 25 miljoen is de vierde zaak tussen Korotaev en Helin International, dat het perspectief op een snelle oplossing niet verbeterd.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 16 juli 2018

  2. zondag 15 juli 2018