Castaignos: "Ik heb meer minuten gemaakt dan bij Sporting"

11 januari 2018, 23:55

Luc Castaignos hoopt op meer speelminuten bij Vitesse. De spits moet Tim Matavz voor zich dulden in de pikorde. "Ik heb er nog alle vertrouwen in", aldus de huurling van Sporting Portugal, waar hij nog een contract heeft tot medio 2019.

Castaignos kwam tot dusver 22 officiële duels in actie voor Vitesse. Op zes wedstrijden na, was dat enkel als invaller. "Ik zie het positief en heb meer minuten gemaakt dan bij Sporting", zegt Castaignos tegen Omroep Gelderland. "'Het gaat om de vooruitgang die ik daarin moet boeken. Tim doet het goed en hij speelt. De momenten die ik heb gekregen wil je het laten zien. Indruk maken. Dat is soms wel en soms niet gelukt."

De 25-jarige Schiedammer heeft voor de tweede seizoenshelft een duidelijk doel voor ogen. "Ik kan bij de pakken neerzitten en negatief gaan doen, maar daar heb ik niks aan. Ik ga dus door waar ik mee bezig ben. Ik ben hier gekomen om te spelen. Daar ben je ook topsporter voor. Mentaal gaat alles goed, ik heb er nog vertrouwen in en zie nog perspectief. Anders was ik hier niet meer geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen