Jong Ajax mist elf (!) spelers tegen Fortuna Sittard

12 januari 2018, 16:52

Jong Ajax speelt vrijdag met een gedevalueerd elftal tegen Fortuna Sittard. Elf spelers die normaal met de beloftenploeg op pad gaan, zijn met de A-selectie mee op het trainingskamp in Portugal. Met andere woorden: trainer Michael Reiziger mist een compleet elftal tegen de koploper van de Jupiler League.

"De trainers willen tijdens het trainingskamp altijd elf tegen elf kunnen trainen en we hebben de spelers ook nodig om twee oefenwedstrijden op één dag te kunnen spelen", reageert trainer Reiziger tegenover het Algemeen Dagblad.

Wat ook meetelt is dat Ajax jonge talenten kennis kan laten maken met het eerste elftal. Norbert Alblas, Luis Orejuela, Leon Bergsma, Mitchel Bakker, Carel Eiting, Noussair Mazraoui, Jurgen Ekkelenkamp, Mateo Cassierra, Dennis Johnsen, Noa Lang en Kaj Sierhuis zijn de elf die mee zijn op het trainingskamp.

Reiziger: "Omdat dit trainingskamp samenvalt met het begin van de Jupiler League heeft dat inderdaad consequenties voor de selectie van Jong Ajax. Voor de jongens die nu doorschuiven is dit ook een mooie kans."

Jong Ajax speelt op bezoek bij Fortuna Sittard, dat twee punten meer heeft dan de Amsterdamers en koploper is. Fortuna speelde wel een wedstrijd meer dan nummer twee NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen