Heerenveen vreest voor Hahn en speurt naar vervanger

11 januari 2018, 21:28

SC Heerenveen vreest voor Warner Hahn. De Friese club houdt er rekening mee dat het seizoen van de doelman ten einde is. Tijdens het trainingskamp in Spanje schoot zijn schouder voor de tweede keer dit seizoen uit de kom. Heerenveen gaat zich oriënteren op een vervanger.

Hahn raakte in de eerste competitiewedstrijd ook geblesseerd aan zijn schouder en maakte hij in november zijn rentree. "Allereerst is het natuurlijk een persoonlijk drama voor Warner. Na zijn eerdere schouderblessure heeft hij keihard gewerkt om terug te komen en dan gaat het nu weer mis", zegt technisch manager Gerry Hamstra tegen de NOS.

Onderzoeken op vrijdag en maandag moeten meer duidelijkheid geven. Een snelle rentree van Hahn sluit Hamstra uit. "Ik ben geen dokter, maar het is wel duidelijk dat wij hem langdurig kwijt zijn. En dan praat ik niet over twee of drie weken. Einde seizoen? Die vrees is er zeker."

Voor Heerenveen ontstaat een keepersprobleem, omdat er met Wouter van der Steen slechts één volwaardige doelman beschikbaar is. Bij de eerste blessure van Hahn huurde Heerenveen Martin Hansen van het Duitse FC Ingolstadt. Het huurcontract is inmiddels ten einde. Hamstra: "Hansen zou een optie kunnen zijn. We zijn nu alles aan het bekijken en hopen het liefst zo snel mogelijk een vervanger te kunnen presenteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen