FC Emmen wil graag langer door met trainer Lukkien

11 januari 2018, 16:40

FC Emmen wil verder met hoofdtrainer Dick Lukkien. Als het aan de keuzeheer ligt, blijft hij ook langer bij de enige profclub uit Drenthe. Een eerste, oriënterend gesprek met de directie heeft de voormalige assistent van FC Groningen inmiddels achter de rug.

"Ik heb niet het idee dat ik nu al per se hogerop moet. Zeker niet. Ik ben pas twee jaar hoofdtrainer en heb nog voldoende te leren. Ik kan net als FC Emmen nog wel een stap maken", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe. Directeur Ben Haverkort wil nog niet te ver op de zaken vooruit lopen. "Maar het mag duidelijk zijn dat wij graag met Dick verder willen."

Het liefst wil de 45-jarige Groninger voor twee jaar bijtekenen om voldoende tijd te krijgen om door te selecteren en een ploeg te maken die kan strijden voor promotie naar de Eredivisie. Lukkien: "Ik hoop dat de club daar net zo over denkt en dat daarvoor financiële mogelijkheden zijn, al ben ik van mening dat we met de huidige selectie ook al ver moeten kunnen komen. Als wij ons plaatsen voor de play-offs ben ik ervan overtuigd dat geen enkele Jupiler League-club ons graag treft."

FC Emmen staat momenteel zevende in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen