PSV en hoofdsponsor intensiveren samenwerking met elkaar

11 januari 2018, 16:17

PSV en hoofdsponsor Energiedirect.nl gaan intenser samenwerken. De energieleverancier gaat op de achterkant van het shirt prijken met productnaam 'PSV Energie'. "PSV Energie is een nieuw energieaanbod speciaal gericht op supporters van PSV."

Met de nieuwe deal willen beide partijen elkaar versterken en samen optrekken in de gezamenlijke ambitie. "PSV Energie sluit perfect aan bij de loyaliteits-strategie die we bij PSV voor ogen hebben", zegt commercieel directeur Frans Janssen van PSV in een persbericht. "We ambiëren om de gehele PSV-familie dichter bij elkaar te brengen en elkaar nog meer te steunen, eendracht maakt macht!"

De groene stroom en gas van PSV Energie is een nieuw initiatief van Energiedirect.nl. "Uit onderzoek onder de fans blijkt dat zij enerzijds financieel willen profiteren van de samenwerking tussen PSV en energiedirect.nl en anderzijds nóg dichter bij de club willen komen. Dit komt samen in PSV Energie", aldus Mark van Zon, commercieel directeur van de hoofdsponsor van PSV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen