Clasie: "Ik word blijkbaar niet heel gelukkig in Engeland"

11 januari 2018, 15:14

Jordy Clasie hoopt dat zijn toekomst buiten Southampton ligt. De middenvelder, die nu op huurbasis voor het Belgsiche Club Brugge speelt, wil weg uit Engeland. Hij flirtte eerder al met Feyenoord over een terugkeer op het oude nest.

De nu 26-jarige Clasie verliet Feyenoord in de zomer van 2015 voor Southampton. "Ik wilde weg uit Nederland, ik wilde dolgraag in de Premier League spelen", blikt Clasie terug met het Algemeen Dagblad. "Maar ik ben ook eerlijk, ik word blijkbaar niet heel gelukkig van een leven in Engeland. En mijn vrouw ook niet. Ik weet nu dat het gewoon niet voor iedereen is weggelegd om jarenlang in het buitenland te spelen."

Na zijn eerste goede seizoen bij The Saints kwam de oud-Feyenoorder steeds minder aan spelen toe. Vandaar ook de verhuur aan Club Brugge, waar hij de laatste weken vaker in actie komt. Hij onderstreept dat Nederland hem alweer een beetje vergeten is. "Dat is gewoon zo en dat is ook logisch. Er is maar één manier om dat te veranderen: hier presteren."

Clasie heeft tot dusver negen competitiewedstrijden achter zijn naam staan voor Club Brugge, waarvan één als basisspeler.

Lees ook: Clasie houdt opties open: "Ooit terugkeren bij Feyenoord"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen