[SPANJE] Barcelona presenteert Yerry Mina, Zidane verlengt

11 januari 2018, 10:35   Bijgewerkt: 11 januari 2018, 10:59

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Yerry Mina gepresenteerd

FC Barcelona heeft officieel melding gemaakt van de komst van verdediger Yerry Mina. De geruchten rondom de verdediger van Palmeiras werden al steeds nadrukkelijk, maar op het Twitter-account van de Catalanen wordt de overgang nu ook wereldkundig gemaakt. Hij moet de opvolger worden van Javier Mascherano, die mag vertrekken van Valverde. De Colombiaan tekent een verbintenis tot 2023. 

- Zidane verlengt contract

Ondanks dat Real Madrid het momenteel wat moeilijker heeft in de Primera Division, heeft trainer Zinédine Zidane zijn contract verlengd tot en met 2020. Dat liet de oefenmeester weten na het duel in de Copa del Rey met Nurmancia (2-2). De Fransman is sinds 2016 in dienst in de Spaanse hoofdstad en won onder meer tweemaal de Champions League. (Persconferentie)

- Valverde denkt ook aan jeugd

FC Barcelona wordt door alle recente aankopen 'het nieuwe Real Madrid' genoemd. Toch wil trainer Ernesto Valverde daar niets van weten. Volgens hem blijft de befaamde opleiding van La Masia de basis voor FC Barcelona. "We proberen altijd naar de academie te kijken, om spelers naar boven te halen om ze ontwikkelen. Soms krijg je Xavi's en Iniesta's door, maar soms ook niet. En we moeten wel aan de top blijven", verdedigde hij zijn aankopen. (ESPN)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen