Advocaat speelde belangrijke rol in de verhuurbeurten van AZ'ers

11 januari 2018, 10:10

De keuze voor Sparta Rotterdam was voor Fred Friday een stuk makkelijker door de aanwezigheid voor Dick Advocaat. De ervaren trainer haalde de aanvaller over de streep. "Ik had een heel goed gesprek met hem", aldus de spits. Ook voor trainer John van den Brom was zijn aanwezigheid een geruststelling. 

Tegenover De Telegraaf ging de nieuwe spits van Sparta Rotterdam, die de voorkeur kreeg boven Michiel Kramer en Sam Lammers, in op zijn komst. "Dick heeft mij aangemoedigd om voor Sparta te kiezen", vertelt hij. Bovendien kon de aanvaller snel aansluiten bij de Rotterdammers, omdat de trainingskampen dicht bij elkaar worden gehouden.

Ook AZ-trainer Van den Brom was opgelucht dat zijn spelers werden verhuurd aan Sparta. "Ik ben blij dat ze beiden bij één club onderdak hebben gevonden. Dat is ook wat gemakkelijker voor ons om te volgen. Je weet ook dat ze bij trainers terechtkomen waar ik veel vertrouwen in heb en die met hen aan de slag gaan. Op het moment dat ze in de tweede seizoenshelft veel en goed kan spelen, dan krijgen wij ze in de zomer beter terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen