[SPANJE]: Coquelin naar Valencia, Turan op de terugweg

10 januari 2018, 21:00

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

-Arda Turan verruilt Barcelona voor Turkije

Dat FC Barcelona onderhandelt met Istanbul Basaksehir over een vertrek van Arda Turan was al langere tijd duidelijk. Maar vandaag is de volgende stap gezet: de overgang van de Turkse middenvelder lijkt nagenoeg afgerond. Trainer Abdullah Avci meldde zelfs dat overgang al volledig in kannen en kruiken is. Voorzitter Göksel Gümüsdag ging nog niet zo ver, maar zegt via de clubsite wel in gesprek te zijn. (clubwebsite)

-Coquelin verlaat Arsenal: op weg naar Valencia

Arsenal en Valencia hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Francis Coquelin. De Franse middenvelder wordt in eerste instantie gehuurd, waarna Valencia hem komende zomer definitief overneemt. Met deze overstap zou een bedrag van ongeveer 13,5 miljoen euro gemoeid zijn. Coquelin moet naar verluidt enkel nog medisch worden gekeurd. (Marca en Sky Sports)

-Montella duidelijk: geen 3-5-2 systeem bij Sevilla

Nieuwbakken Sevilla-coach Vincenzo Montella is zich er van bewust dat hij snel moet leveren. Om dit gewenste resultaat te bereiken, zal hij echter geen gebruik maken van zijn beproefde 3-5-2 systeem. "Om met drie verdedigers achterin te kunnen spelen, heb je tijd nodig. En dat hebben we nu net niet. Ik denk dat het vooral van belang is om een betere balans in het elftal te krijgen", concludeert Montella. Hij verloor zijn debuutwedstrijd met 3-5 van stadgenoot Real Betis. (persconferentie)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen