Feyenoord wil contract overbodige Kramer sowieso niet verlengen

Feyenoord wil contract overbodige Kramer sowieso niet verlengen

10 januari 2018 – Michiel Kramer wil het liefst deze winter nog vertrekken bij Feyenoord, maar mocht het niet tot een transfer komen, dan is de aanvaller komende zomer transfervrij. Martin van Geel heeft bevestigd dat zijn aflopende contract in Rotterdam niet wordt verlengd."Hij heeft laten weten dat hij graag een stap wil maken om zijn carrière weer een nieuwe impuls te geven", aldus Van Geel tegenover Feyenoord TV over de reden waarom de lange aanvaller niet mee is op trainingskamp. "Hij heeft nog een half jaar contract, dat contract gaat Feyenoord niet verlengen. Dan is de focus van Michiel anders dan die van ons, wij kijken naar de tweede seizoenshelft."

Wie er wel mee zijn op trainingskamp naar Marbella, dat zijn een aantal grote talenten en de langdurig geblesseerden, zoals Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin. "Zij kunnen weer meetrainen en zijn weer volledig geïntegreerd in de spelersgroep. Ook voor hun is dat hartstikke goed om zo te starten."

De Rotterdammers verblijven van 9 tot en met 14 januari in Marbella, waarbij ze komende zaterdag (13 januari) een oefenwedstrijd spelen tegen FC Luzern. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 september 2019

  2. maandag 16 september 2019