Van den Brom wil meer dan derde plek in Eredivisie met AZ

10 januari 2018, 09:09   Bijgewerkt: 10 januari 2018, 09:15

John van den Brom wil meer met AZ dan de huidige derde plaats in de Eredivisie. Hoewel de Alkmaarders boven bijvoorbeeld titelhouder Feyenoord staan, tekent de coach niet meteen voor deze plek. "Je wilt altijd meer en de achterstand op Ajax is niet groot", vindt hij.

Natuurlijk beseft Van den Brom dat hij ook tevreden moet zijn met de huidige klassering. "Natuurlijk ben ik wel heel blij met de derde plaats waarop we nu staan", vertelt hij tegenover de NOS. "En vooral de manier waarop we spelen."

Dankzij het vertrek van Fred Friday is de zestienjarige aanvaller Kenzo Goudmijn aan de selectie toegevoegd op het trainingskamp. Van den Brom: "Vergeet niet dat we al een jonge groep hebben. Dan is het heel leuk om te zien hoe die jeugdspelers zich daartussen staande houden. Dat is een prachtig proces."

Een ander item is het feit of Van den Brom deze winter zijn contract zal verlengen in Alkmaar. Vorig jaar rond deze tijd waren er nog twijfels bij de clubleiding, die lijken wel vertrokken. Gezien de jonge spelersgroep, kan de coach nog wel even mee. "Ik zou wel voor tien jaar willen bijtekenen", grapt de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen