Pasveer niet tevreden met zijn eigen prestaties bij Vitesse

10 januari 2018, 07:56   Bijgewerkt: 10 januari 2018, 08:01

Remko Pasveer kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn eerste maanden in dienst van Vitesse. De doelman was blij met de transfer die hij afgelopen zomer maakte van Eindhoven naar Arnhem, maar beseft ook dat zijn prestaties tot dusver tegenvallen. "Op sportief vlak kan ik allerminst tevreden zijn."

Het zijn eerlijke woorden van de opvolger van Eloy Room, die juist de omgekeerde weg bewandelde, tegenover De Gelderlander. Pasveer: "Ik had veel meer willen betekenen voor het team. Dat is, voor mezelf, de missie in de tweede helft van het seizoen. Ik aas op revanche. Het moet gewoon veel beter."

Dat vindt niet alleen hij, maar ook veel voetbalfans zijn lang niet altijd tevreden met de prestaties van de goalie. Toch krijgt hij dat maar beperkt mee: "Ik heb geen social media en lees veel kritiek dus niet. Ik heb een account, waarop ik alleen communiceer met mijn vrienden. Dat bevalt me uitstekend. Op social media is enorm veel vuilspuiterij. Heel veel is anoniem. Het is makkelijk om mensen op die wijze af te maken. Dus dat lees ik uit principe niet."

Wel gaat de keeper voor beterschap in de tweede seizoenshelft. Niet alleen hijzelf, maar heel de ploeg van Henk Fraser moet beter. "We moeten met Vitesse de harten van de fans veroveren. We hebben met zijn allen heel wat herstelwerk te verrichten", vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen