Brands verwacht rustige winter: "Niks op de planning"

10 januari 2018, 08:33

Marcel Brands hoopt de selectie van PSV bij elkaar te houden tijdens de winterse transfermarkt. Dat de Eindhovenaren afgelopen zomer al de nodige basisspelers zagen vertrekken (Jetro Willems, Andrés Guardado, Davy Pröpper, Hector Moreno) is volgens de directeur voetbalzaken voorlopig genoeg. "Voor deze winter staat er niks op de planning", vertelt hij.

En hoewel de groep dus vermoedelijk bij elkaar blijft, Luuk de Jong mag in principe dus ook niet vertrekken bij PSV, heeft Phillip Cocu wellicht niet eens de beste selectie van de Eredivisie. "Misschien hadden we vorig jaar kwalitatief en in de breedte nog wel een iets betere selectie dan nu", vindt Brands tegenover het Eindhovens Dagblad. "Feyenoord had niet de beste selectie, maar werd wel kampioen."

Belangrijk is volgens Brands dan wel dat het rustig blijft op de winterse markt. "Wie mij al langer kent, weet dat er bij ons in de winter sowieso weinig gebeurt. Het is dan vaak moeilijk om de spelers op te pikken die we graag willen en ook van onze eigen ploeg willen we geen spelers kwijt. Naar Adam Maher informeert wel een aantal Nederlandse clubs en ze kennen de voorwaarden waaronder hij weg mag, maar hij kan ook blijven. De bal ligt bij hem."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen