Gisteren gemist: late zege City, geen transfers Real

10 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 9 januari.

Monaco vecht zich naar zege in Nice en bekert verder

AS Monaco heeft dinsdagavond de halve finale van de Coupe de la Ligue bereikt. Op bezoek bij OGC Nice werd een 1-2 overwinning geboekt. De bezoekers stonden al voor rust op voorsprong en gaven dat vervolgens niet meer weg.

Manchester City rekent pas in blessuretijd af met Bristol

Manchester City is er op de valreep in geslaagd om de eerste halve finale in de League Cup tegen Bristol City in winst om te zetten. Dankzij een doelpunt van Sergio Agüero diep in blessuretijd werd in eigen huis een 0-1 achterstand omgebogen in een 2-1 zege.

Zidane hoeft geen versterkingen: "Geloof in deze selectie"

Real Madrid presteert dit seizoen nog niet al te best. De club staat momenteel op de vierde plaats in de Primera División en morste afgelopen weekend opnieuw punten. Toch wil trainer Zinedine Zidane niet de transfermarkt op om versterkingen te halen. "We hebben niemand nodig. Ik geloof in deze selectie."

ADO speelt knap gelijk tegen Besiktas, remise Excelsior

Zowel ADO Den Haag als Excelsior heeft dinsdag een oefenwedstrijd afgesloten met een gelijkspel. ADO speelde in Belek knap met 2-2 gelijk tegen Besiktas, maar gaf wel een 0-2 voorsprong uit handen. Excelsior kwam niet verder dan een doelpuntloze remise tegen Hibernian.

Fer inzetbaar voor Swansea na seponeren rode kaart

Leroy Fer hoeft geen schorsing uit te zitten na zijn rode kaart in het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers van afgelopen zaterdag. De FA laat dinsdag weten dat de rode kaart voor de middenvelder van Swansea City geseponeerd wordt.

Belangrijke uitslagen:

Manchester City - Bristol City 2-1

Atlético Madrid - Lleida Esportiu 3-0

Valencia - Las Palmas 4-0

OGC Nice - AS Monaco 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen