Spoorboekje: topper in League Cup, Real in actie

10 januari 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 10 januari.

Nieuws

- Voor zowel FC Groningen als FC Utrecht staat woensdag een Belgische oefentegenstander op het programma. Groningen neemt het in het Spaanse Sotogrande op tegen Club Brugge. Ook de selectie van FC Utrecht bereidt zich voor op de tweede seizoenshelft in Spanje. Anderlecht is de tegenstander voor de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong.

Wedstrijden

- Chelsea - Arsenal (21.00 uur)

De tweede halve finale in de League Cup is de topper tussen Chelsea en Arsenal. Arsenal werd onlangs uitgeschakeld in de FA Cup na een blamage tegen Nottingham Forest en zal zich willen revancheren. Lukt het de ploeg van Arsène Wenger om de finale te halen of gaat de winst naar Chelsea?

- Real Madrid - Numancia (21.30 uur)

Voor Real Madrid staat de wedstrijd in de Copa del Rey tegen Numancia, dat uitkomt in de Segunda División A, op het programma. De heenwedstrijd werd door de ploeg van Zinedine Zidane al vrij gemakkelijk met 3-0 gewonnen.

- Amiens - Paris Saint-Germain (21.05 uur)

Ook in Frankrijk worden er wedstrijden in het bekertoernooi afgewerkt. Ligue 1-koploper Paris Saint-Germain gaat in de kwartfinale op bezoek bij nummer dertien Amiens. 

Voetbal op TV

20.55 uur: Chelsea - Arsenal, Ziggo Sport Select, live verslag van League Cup-duel

21.25 uur: Real Madrid - Numancia, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van Copa del Rey-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen