Sparta heeft met huurling Friday nieuwe spits binnen

9 januari 2018, 17:49   Bijgewerkt: 9 januari 2018, 18:30

Fred Friday maakt de rest van het seizoen af bij Sparta Rotterdam. De spits van AZ wordt voor een half jaar verhuurd, zo melden de Alkmaarders dinsdagavond via de officiële kanalen. Daarmee heeft de nieuwe trainer Dick Advocaat zijn gewenste spits binnen.

Friday speelde in de eerste seizoenshelft vijf wedstrijden in het eerste elftal van AZ. Daarin wist hij twee keer te scoren. Voor Jong AZ kwam hij tot zeven optredens waarin hij zevenmaal scoorde. De Nigeriaanse spits heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2020.

Voor Sparta is het de tweede keer dat de club deze transferperiode zaken doet met AZ. Eerder al werd Dabney dos Santos op huurbasis gehaald. Technisch adviseur Leo Beenhakker is blij met de versterking. "Fred stond bovenaan op onze lijst om de aanval te versterken en we zijn blij dat we het nu officieel hebben kunnen maken en hij bij ons zal aansluiten."

Zowel AZ als Sparta is momenteel op trainingskamp in Spanje. Friday zal daarom afreizen van Estepona naar Sotogrande om zich aan te sluiten bij zijn nieuwe team.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen