Van den Brom: "Beter om voor Van Eijden oplossing te vinden"

9 januari 2018, 14:22

Rens van Eijden mag vertrekken bij AZ, omdat er voor hem onvoldoende perspectief is. De Alkmaarders hopen samen met de 29-jarige verdediger, die al ontbreekt op het trainingskamp in Spanje, een oplossing te vinden.

"Het perspectief voor Rens is dat hij vierde, misschien wel vijfde centrale verdediger is", zegt trainer John van den Brom tegen AZ TV. "Hij kan alleen maar rechts centraal spelen. Soms heb je spelers die ook inzetbaar zijn op andere posities."

Van der Eijden is op de hoogte gesteld van zijn situatie. Een verhuur en een definitief vertrek behoren tot de opties. "Dat is niet leuk voor hem, ook niet voor ons. We hebben Rens zelf gehaald. Het is beter om een oplossing voor Rens te vinden zodat hij kan gaan spelen." De verbintenis van de verdediger loopt medio 2020 af.

Dos Santos naar Sparta

AZ liet Dabney dos Santos al op huurbasis gaan naar Sparta. "Op de linksbuitenpositie hebben we veel opties. We hebben hem niet veel gebruikt", zegt Van den Brom. "Ik ben blij dat hij naar Sparta is gegaan. Dick (Advocaat, red.) en Fred (Grim, red.) kennen hem goed. Voor hem is het belangrijk dat hij een half jaar de kans krijgt te laten zien waartoe hij in staat is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen