Ajax en Willem II ronden transfer af: Dankerlui naar Tilburg

9 januari 2018, 15:35

Ajax heeft per direct afscheid genomen van Damil Dankerlui. De 21-jarige linksback zet zijn carrière voort bij Willem II, meldt Ajax dinsdagmiddag. Hij had in Amsterdam nog een contract tot komende zomer. Dankerlui tekende in Tilburg een contract tot medio 2020. Willem II heeft de optie om de verbintenis met een extra jaar te verlengen. 

Dankerlui, die in 2011 opgepikt werd uit de jeugd bij Almere City, had bij Ajax geen enkele zicht op speeltijd. Hij zat wel eens bij de selectie, maar een debuut in de hoofdmacht is altijd uitgebleven. Verder dan Jong Ajax kwam Dankerlui niet. Hij speelde in totaal 82 wedstrijden in de beloftenploeg.

Voor Willem II is Dankerlui de tweede defensieve versterking. De Tilburgers legden afgelopen week Giliano Wijnaldum ook al vast. Bij Willem II was de spoeling op de backposities dun. "We volgden Damil al langer en we zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. Hij is de gewenste versterking waarnaar wij op zoek zijn geweest", aldus technisch directeur Joris Mathijsen op de website van Willem II. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen