VVV verrast: Limburgers halen Castelen terug naar Eredivisie

9 januari 2018, 12:37   Bijgewerkt: 9 januari 2018, 14:56

VVV-Venlo heeft voor een verrassing gezorgd op de Nederlandse transfermarkt. De Limburgers zijn erin geslaagd Romeo Castelen (34) terug te halen naar de Eredivisie. De rechtsbuiten speelt de rest van dit seizoen in De Koel. De tienvoudig speelde tot voor kort in China bij Zheijang Yiteng.

"Met zijn komst krijgen we in ieder geval meer mogelijkheden voorin, maar ook op het middenveld", zegt Stan Valckx, manager voetbal van VVV, op de website van de Venlonaren. "Romeo heeft natuurlijk enorm veel ervaring. Bovendien is hij nog enorm ambitieus en dat past mooi bij deze club, die ook de nodige ambities heeft en die ook graag uitstraalt."

Castelen begon zijn carrière bij ADO Den Haag, waar hij in 2004 een transfer verdiende naar Feyenoord. In 2007 verkaste de aanvaller naar Hamburger SV. Vervolgens zwierf hij verder rond in het buitenland. Castelen kwam uit voor Volga (Rusland), Western Sydney Wanderers (Australië), Suwon Samsung Bluewings FC (Zuid-Korea) en is dus Zheijang Yiteng zijn laatste club. Tussendoor kwam Castelen nog uit voor RKC Waalwijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen