PSV wil seizoen afmaken met De Jong: "Verkoop geen optie"

9 januari 2018, 08:04

PSV wil het seizoen afmaken met Luuk de Jong. Club América uit Mexico informeerde naar de spits en kreeg een duidelijk antwoord van directeur voetbalzaken Marcel Brands. PSV wil De Jong in de winterse transferperiode niet verkopen.

Op het trainingskamp van PSV in de Verenigde Staten sprak Brands met Mexicaanse en Nederlandse media over De Jong. "Het is voor ons geen optie om hem te verkopen. We hebben maar één telefoontje gehad", citeert het Eindhovens Dagblad Brands. Ook kreeg hij vragen over revelatie Hirving Lozano. "Het is rustig binnen de club. We denken niet dat hij deze winter vertrekt."

Lammers

Met een eventuele verhuur van Sam Lammers wil PSV wachten. Sparta haalt hem graag tijdelijk naar Rotterdam, maar zit in de wachtkamer. Het hangt onder andere af van het herstel van Jürgen Locadia. Hij raakte begin december geblesseerd aan zijn hamstring en wordt ergens eind februari terugverwacht. "Na deze week weten we wat meer hoe het herstel van Jürgen vordert. We bekijken de situatie van Sam sowieso na deze trainingsweek in Florida en uiteraard moet hij het zelf ook zien zitten", zegt Brands.

Gutierrez

Brands noemde de Mexicaanse middenvelder Erick Gutierrez, een oud-ploeggenoot van Lozano bij Pachuca, een interessante en goed speler. Maar op dit moment zijn de Eindhovenaren niet voor hem in de markt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen