Spoorboekje: City in actie, Feyenoord op trainingskamp

9 januari 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 9 januari.

Nieuws

- Nadat Ajax, FC Groningen en FC Utrecht maandag al richting de zon gingen voor een trainingskamp is het nu de beurt aan Feyenoord. De Rotterdammers vertrekken richting het Spaanse Marbella voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Wedstrijden

- Manchester City - Bristol City (20.45 uur)

In de halve finale van de League Cup neemt Manchester City het op tegen de huidige nummer vier in het Championship Bristol City. Kan Manchester City in de eerste van de twee ontmoetingen al goede zaken doen of gaat Bristol verrassen?

- Atlético Madrid - Lleida Esportiu (19.30 uur)

Voor Altético Madrid staat het treffen met Lleida Esportiu in de Copa del Rey op het programma. Atlético rekende in de heenwedstrijd gemakkelijk af met de ploeg die uitkomt in de Segunda División B. Het werd uiteindelijk 4-0.

- Nice - Monaco (21.00 uur)

Een kraker in de Franse League Cup. OGC Nice en AS Monaco moeten gaan uitmaken wie doorstoot naar de halve finales. In de laatste ontmoeting tussen beide teams was Nice met maar liefst 4-0 te sterk.

Voetbal op TV

20.45 uur: Manchester City - Bristol City, Ziggo Sport, live verslag van League Cup-duel

21.25 uur: Valencia - Las Palmas, Ziggo Sport voetbal, live verslag van Copa del Rey-duel

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen