Pelupessy staat open voor de interesse van New York

8 januari 2018, 14:12

Joey Pelupessy staat open voor een avontuur in Amerika. De aanvoerder van Heracles Almelo staat in de belangstelling van New York City FC en wil die kans mogelijk grijpen. "Dat is wel vrij serieus, ja", vertelt hij aan RTV Oost.

Hoewel hij zelf nog niet met de Amerikaanse club heeft gesproken, lijkt het hem een bijzondere uitdaging. "Het is een mooie optie, ik sta voor heel veel dingen open en hopelijk kan ik een keer een mooie stap maken. Als dat New York is, is dat New York en als het een andere mooie stap is denk ik daar ook goed over na. Die dingen moet je goed bespreken. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik hoor van heel veel mensen dat het een mooie stad is."

Een andere reden van een winters vertrek, is het aflopende contract dat de middenvelder heeft in Almelo. Er is nog niet gesproken over een nieuwe verbintenis. "Ik denk wel dat er de intentie is om te verlengen vanuit de club. We moeten daar maar eens goed over praten. We hebben er nog niet over gezeten de afgelopen tijd, maar we zullen zien hoe dat gaat lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen