[SPANJE] Valverde happy met Coutinho, rode voor Costa 'terecht'

8 januari 2018, 12:18

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Zidane kan remise niet verklaren

Zinédine Zidane weet niet wat de oorzaak is van het gelijkspel van Real Madrid tegen Celta de Vigo. De Koninklijke liet weer punten liggen in de Primera Division. "In de eerste helft speelden we goed, in de tweede niet", aldus de coach. "Dat moeten we in de diepte analyseren. Ik moet het probleem opzoeken en oplossen. Ik ben verantwoordelijk", aldus de coach. "Of Florentino Perez in de kleedkamer was? Om het team op te peppen." (Persconferentie)

{image[323386][right-half][]}- Scheidsrechter had gelijk

De rode kaart die Diego Costa kreeg in het duel met Getafe is volgens trainer Diego Simeone terecht. De aanvaller van Atletico Madrid kreeg een tweede gele kaart, omdat hij zijn treffer te uitbundig vierde. "Als het een regel is, moet die gevolgd worden. De scheidsrechter kan geen emotie toestaan", hield de Argentijnse coach zich op de vlakte. "Maar de prestatie van Diego maakte iedereen blij." (Persconferentie)

- Valverde 'happy'

FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde is blij dat FC Barcelona wederom wist te winnen in de Primera Division. De coach zag een degelijke 3-0 overwinning op Levante, al ging het niet eenvoudig. "Maar vergeet niet dat ze een sterke ploeg hebben en niet hebben verloren in uitduels sinds september", begon de oefenmeester. "Ze hebben het ons moeilijk gemaakt, maar wij waren tot de laatste minuut scherp." Ook met de komst van Coutinho was hij verheugd: "Hij kan ons ontzettend veel brengen. Ik kan niet wachten tot hij op de training staat." (Persconferentie)

- Voormalig Feyenoorder John Guidetti op huurbasis naar Alaves

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen