Twente blij met Verbeek: "In topsport moet het knetteren"

8 januari 2018, 07:57   Bijgewerkt: 8 januari 2018, 08:28

Gertjan Verbeek gaat momenteel als een olifant door een porseleinkast bij FC Twente. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten verandert de coach veel bij de Tukkers. En dat gaat, zoals vaker bij hem, gepaard met een (flink) aantal clashes.

Desondanks is technisch directeur Jan van Halst tevreden met de samenwerking tot dusver. "Natuurlijk moeten er mensen aan wennen", vertelt hij in De Telegraaf. "We hebben ervoor gekozen om de cultuur wat om te buigen. We willen terugkomen met FC Twente op het niveau waar we thuishoren. Daaraan levert Gertjan met zijn ervaring een wezenlijke bijdrage. In topsport moet het altijd knetteren."

Zelf kan de voormalig profvoetballer zich overigens goed vinden in de lijn die Verbeek heeft ingezet. "Over heel veel dingen denken we hetzelfde. Gelukkig maar, want het zou vervelend zijn als je verrast zou worden door bepaalde zaken."

Of de oefenmeester nog kan rekenen op enkele versterkingen deze winter, durft Van Halst niet te zeggen. In principe komt er namelijk niets bij: "Als komende weken een echte versterking gedaan kan worden en die ook binnen de beperkte financiële mogelijkheden van FC Twente past, zullen we toehappen. Maar in principe gaan we het met deze groep doen", aldus Van Halst. In dit geval zal het vooral om huurtransfers gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen