Paris Saint-Germain haalt hard uit in Coupe de France

8 januari 2018, 08:23

Paris Saint-Germain heeft in de Coupe de France niets heel gelaten van Stade Rennes. Door doelpunten van Kylian Mbappé, Neymar en Angel Di Maria - zij scoorden allen twee keer - werd het 1-6 voor de miljoenenformatie uit Parijs en behoort de topfavoriet tot de laatste zestien van het Franse bekertoernooi.

Unai Emery deed geen beroep op Javier Pastore en Edinson Cavani. De trainer zette het duo op de tribune, omdat zij zich te laat hadden gemeld na hun vakantie. Het deerde PSG niets. Binnen het half uur stond het 0-3 en was de bekerdroom van Stade Rennes snel uiteen gespat. Dankzij Mbappé, Neymar en Di Maria zat PSG vliegensvlug op rozen.

Het mooiste doelpunt was de 0-4 van Paris Saint-Germain. Neymar was een het eindstation van een aanval die over acht schijven liep. De aanval begon ook nog eens in de zestien van PSG. De eretreffer van de thuisploeg kwam uit de lucht vallen. Benjamin Bourigeaud benutte een strafschop. Di Maria en Mbappé breidden de voorsprong weer verder uit en bepaalden de eindstand op 1-6.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen