Go Ahead Eagles huurt Nemane van Manchester City

7 januari 2018, 19:12   Bijgewerkt: 7 januari 2018, 19:19

Go Ahead Eagles huurt Aaron Nemane van Manchester City. De twintigjarige rechtsbuiten maakt het seizoen af in Deventer, zo heeft de Jupiler League-club bekendgemaakt. De in Engeland opgegroeide Fransman kan ook uit de voeten op de linkervleugel. Go Ahead wist zich eerder al te versterken met Mauro Savastano (Ajax), Levi Opdam (AZ) en Robin Buwalda (NEC).

Nemane kwam op zijn vijftiende terecht bij Manchester City, dat hem de eerste helft van dit seizoen verhuurde aan Rangers. In Schotland viel hij zes keer in. "Aaron wil dit jaar ervaring opdoen", zegt Go Ahead-directielid Hans de Vroome op de website van de club. "Eerst bij Rangers; nu bij ons." Go Ahead ziet de komst van Nemane als een buitenkans. "Hij versterkt ons op een positie die dun bezet was. Aaron is met zijn snelheid en avontuurlijkheid een buitenspeler die we graag zien in De Adelaarshorst."

Nemane verdiepte zich in Go Ahead, toen de interesse op gang kwam. Hij moest het doen met YouTube-video's en Google. "En ik heb gesproken met Sinan Bytyqi, scout en begeleider bij Manchester City. Hij heeft heel goede herinneringen aan de tijd die hij hier heeft gehad." Bytygi speelde vorig seizoen ook op huurbasis voor Go Ahead, maar heeft zijn carrière door hartproblemen noodgedwongen moeten beëindigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen