Klopp: "Laten met tegenzin een fantastische speler gaan"

6 januari 2018, 20:33

Echt blij is Jürgen Klopp vanzelfsprekend niet met het vertrek van Philippe Coutinho naar FC Barcelona. De Duitse trainer heeft zaterdag definitief afscheid moeten nemen van zijn Braziliaanse spelmaker, die voor 5,5 jaar getekend heeft in Camp Nou. Klopp spreekt van een groot verlies voor de club.

"Het is met grote tegenzin dat we, als team en club, een goede vriend, een geweldig persoon en een fantastische speler laten gaan", spreekt hij op de clubwebsite. "Het is geen geheim dat hij dit dolgraag wilde vanaf het moment dat Barcelona in juli interesse toonde. Philippe wilde het koste wat kost laten gebeuren. Toch is het ons gelukt om hem tot de winter bij de club te houden."

"Ik kan verzekeren dat Liverpool er alles aan gedaan heeft om hem te overtuigen voor een langer verblijf. Hij is er echter honderd procent zeker van dat zijn toekomst bij Barcelona ligt. Dit was zijn droom en het was niet mogelijk om hem van gedachten te veranderen", zegt Klopp, die de Braziliaan wil bedanken voor zijn inzet. "Philippe heeft in zijn vijf jaar bij de club fantastisch werk geleverd. We vinden het jammer dat hij niet wil blijven, maar we wensen hem ook het allerbeste voor de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen