Buitenland: Valencia wint weer eens, Robben scoort bij rentree

6 januari 2018, 18:43

Valencia heeft weer eens drie punten gepakt in de Spaanse competitie. Zaterdag was de ploeg uit de Sinaasappelstad een maatje te groot voor Girona: 2-1. Valencia komt door de winst weer in de buurt van Atlético Madrid, dat tweede staat.

Het team van Marcelino verloor de voorgaande twee competitieduels en kwam zaterdag ook op achterstand tegen Girona. Christian Portu kopte al na acht minuten de 0-1 in het doel en kreeg Estadio Mestalla stil. Valencia kwam de achterstand echter te boven. Twintig minuten later betekende een doelpunt van Jonas Ramalho de gelijkmaker. Een rake strafschop van uitblinker Daniel Parejo betekende kort na rust de 1-2. Valencia heeft twee punten achterstand op Atlético Madrid, dat eerder vandaag met 2-0 won van Getafe.

Robben scoort voor Bayern

Bayern München heeft zaterdag een ruime overwinning genoteerd op Al-Ahli: 0-6. Arjen Robben, die zijn rentree maakte na blessureleed, kwam één keer tot scoren. Hij trof doel met een goal die deed denken aan zijn legendarische pegel tegen Manchester United in de Champions League. In het duel maakte aanwinst Sandro Wagner zijn eerste treffer voor de club.