Knappe zege voor Lijnders, De Jong baalt van De Graafschap

6 januari 2018, 18:34

Pepijn Lijnders is goed begonnen aan zijn avontuur bij NEC. Vrijdag won het team al overtuigend van de amateurs van Quick Boys en zaterdag heeft de Jupiler League-ploeg wederom indruk gemaakt. Eintracht Braunschweig werd met 4-0 opzij geschoven.

Verwacht werd dat de Duitse ploeg een waardig opponent zou zijn voor NEC, aangezien Eintracht Braunschweig acteert in de Tweede Bundesliga. Toch kende het team van Lijnders opvallend weinig problemen. Na elf minuten stond NEC in Spanje al met 2-0 voor. Ferdi Kadioglu en Anass Achahbar waren vroeg in het duel trefzeker, Steeven Langil en Sven Braken deden vervolgens ook nog een duit in het zakje. Het duel met Braunschweig was het laatste duel van NEC tijdens het winterse trainingskamp.

Henk de Jong niet blij met De Graafschap

Competitiegenoot De Graafschap kende zaterdag een minder succesvolle dag. VVV-Venlo was met 4-0 te sterk voor het team uit Doetinchem, tot teleurstelling van Henk de Jong. "Ze willen wel, dat is het probleem niet. Maar om echt kort te kunnen dekken en scherp voor de goal te zijn, dat is een ander verhaal. Het gif in de ploeg is een beetje verdwenen. Er moet iets veranderen in de groep. Het zijn fantastische spelers om mee te werken, maar we zijn niet constant en scherp genoeg in wedstrijden. Dat moet veranderen", zegt hij stellig op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen