Advocaat zet een streep door de komst van Maher

6 januari 2018, 17:30

Na de komst van Dabney dos Santos wil Sparta doorpakken op de transfermarkt, maar Adam Maher zal in ieder geval niet als versterking naar Rotterdam verkassen. Volgens trainer Dick Advocaat heeft Sparta een streep gezet door de komst van de speler van PSV.

Volgens FOX Sports zou Sparta al meerdere gesprekken met de middenvelder hebben gevoerd. "Dat weet ik niet?", reageert Advocaat bij hetzelfde medium. "Of er een streep doorheen is? Wat mij betreft wel, als ik eerlijk ben. Ik heb hem een aantal keer gesproken en als ik dan nu hoor dat hij met PSV mee is op trainingskamp, dan hoeft het van mij niet meer."

Duidelijk is wel dat Sparta de markt opgaat. "Ik hoop op twee, drie of vier spelers om het elftal te versterken. Dat heb ik ook tegen de spelersgroep gezegd. Zolang ik dat niet weet, is het moeilijk om een elftal neer te zetten", zei hij voor de oefenwedstrijd tegen Telstar (0-1 verlies) al. "Ik denk dat het middenveld heel belangrijk en bepalend is voor de manier waarop wij gaan spelen. Laten we maar even kijken wat mogelijkheden zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen