Van Dijk geniet van debuut: "Fantastisch, beter kan niet"

6 januari 2018, 09:23

Virgil van Dijk heeft met volle teugen genoten van zijn debuut voor Liverpool. De verdediger maakte in de slotfase de winnende treffer tegen rivaal Everton (2-1), waardoor de nieuwe club van Van Dijk verder gaat in de FA Cup. De Nederlander spreekt van een 'fantastische avond'.

Hij geeft zijn terugblik op de website van Liverpool. "Het was een fantastische avond. Beter dan dit kan het niet", zegt hij. "Ik ben zeer blij met het behalen van de volgende ronde. We hebben een goede kans om deze beker te winnen. Ik ben echt heel blij met debuut, mijn doelpunt en de winst. Fantastisch."

Zijn eerste indruk van zijn nieuwe club is positief. "Ik ben er pas net, maar ik zie nu al dat we een speciale groep hebben met veel kwaliteiten. Iedereen heeft met met open armen ontvangen. Ik moet nu beter worden en hard werken voor het team. Elke dag opnieuw. Er is nog veel ruimte voor verbetering, want dit is pas het begin. Ik was blij dat ik de kans kreeg om te starten en het was niet makkelijk, maar we hebben het gered."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen