De Jong vindt met Mainz razendsnel een nieuwe club

5 januari 2018, 19:13

Nigel de Jong heeft niet lang nodig gehad om een nieuwe club te vinden nadat eerder vandaag zijn contract bij Galatasaray werd ontbonden. De 33-jarige middenvelder heeft een verbintenis gesigneerd bij FSV Mainz 05, dat hem tot het einde van het seizoen heeft vastgelegd.

Het contract van De Jong bij Galatasaray werd vrijdag ontbonden, wat voor hem de weg plaveide voor een overstap naar de Bundesliga. De 81-voudig international speelde tussen 2006 en 2009 ook al in de Bundesliga, hij kwam destijds uit voor Hamburger SV. De oud-Ajacied droeg tijdens zijn loopbaan verder de tricots van Manchester City, AC Milan en Los Angeles Galaxy.

De Jong is blij dat hij bij Mainz aan de slag gaat. "Ik heb een goed beeld van de selectie en ben zeer positief over de organisatie van de club. Mainz wil aanvallend voetbal spelen en heeft een goede filosofie. Ik ben de club dankbaar dat ze mij de kans geven en ben zeer blij dat ik terugkeer in een Europese topcompetitie." Mainz staat momenteel op de vijftiende plaats in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen