Barkley alsnog van Everton naar Chelsea: "Ongelofelijk"

5 januari 2018, 18:17

Afgelopen zomer was Ross Barkley al bijna speler van Chelsea, maar de Engelse middenvelder zag zijn transfer toen bij het sluiten van de markt in rook opgaan. Nu maakt de speler van Everton alsnog de overstap naar Stamford Bridge. Chelsea meldt op de eigen kanalen dat de international voor 5,5 jaar heeft getekend in Londen.

De 24-jarige middenvelder zat bij Everton op een dood spoor en kwam dit seizoen, mede door een slepende enkelkwetsuur, nog geen minuut in actie. Hij is blij dat hij bij Chelsea een nieuwe kans krijgt om zich te bewijzen. "Ik ben overdonderd", is zijn eerste reactie. "Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om te beginnen. Om een nieuwe start te kunnen maken bij een club als Chelsea is ongelofelijk. Ik wil de draad van vorig seizoen weer oppakken en hoop nog meer goals te kunnen maken."

Ondanks dat hij dit seizoen nog niet in actie is gekomen, speelde Barkley al 150 Premier League-wedstrijden. Ook was hij present in de selectie van Engeland tijdens het EK van 2016 en het WK van 2014.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen