Club América haalt niet De Jong, maar Ménez aan boord

5 januari 2018, 17:36

Een transfer van Luuk de Jong naar Club América lijkt er, in ieder geval deze winter, niet van te komen. De spits van PSV was in beeld bij de club uit Mexico, maar die topclub is overgeschakeld naar andere aanvallers. Vrijdag is de transfer van Jérémy Ménez rondgekomen.

De Fransman is alweer de vierde aanwinst voor Club América, dat aardig actief is op de markt en ook interesse had in Luuk de Jong. Marcel Brands liet donderdag echter weten dat er weinig schot in de zaak zit. "We horen er heel weinig van", zei hij tegen FOX Sports. "Ik weet dat de club via een agent haar interesse heeft getoond. Verder heb ik een belletje van de club gehad, waarin ik heb aangegeven dat we niet voornemens zijn om hem deze winter te verkopen. Dat had afgelopen zomer wel gekund, of wellicht komende zomer. Echter: niet deze winter."

Of het met die teksten te maken heeft is niet duidelijk, maar in de persoon van Ménez heeft Club América vrijdag wel een andere aanvaller gecontracteerd. De afgelopen zes maanden speelde de dertigjarige aanvaller bij het Turkse Antalyaspor. Daarvoor was hij actief bij Bordeaux, AC Milan, Paris Saint-Germain, AS Roma, AS Monaco en FC Sochaux. Ménez is zevenvoudig international van Frankrijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen