Hulshoff bedankt om seizoen af te maken als trainer Cambuur

5 januari 2018, 08:53

SC Cambuur heeft tevergeefs Sipke Hulshoff gepolst om het seizoen af te maken. De interim-trainer wil in de luwte werken. Na het afzeggen van Fred Grim zijn de Leeuwarders nog altijd op zoek naar een opvolger van de ontslagen Marinus Dijkhuizen.

Totdat er een nieuwe trainer is, blijft Hulshoff de honneurs waarnemen. "Ik heb aangegeven dat ik het niet voor de rest van het seizoen overneem", zegt Hulshoff in de Leeuwarder Courant. "Ze hebben me gevraagd of ik daar eventueel voor openstond, maar dat doe ik niet."

Hulshoff is het liefst assistent-trainer. "Ik wil terug naar de rol waarvoor ik bij Cambuur ben aangenomen. Ik heb er in de kerstvakantie goed over nagedacht. Ik merk aan alles dat ik stappen maak richting het hoofdtrainerschap, maar vraag me af of het verstandig is dat bij Cambuur te doen."

Cambuur zat vorig jaar in hetzelfde schuitje, met het ontslag van Rob Maas. Toen maakte Hulshoff het wel af. "Vorig jaar heb ik het met Arne (Slot) gedaan. Het was een prachtige combinatie. Nu is het ook weer mooi, maar ik zit in totaal dertien jaar bij deze club. Ik heb altijd gezegd dat ik hier graag door de voordeur wil vertrekken. Als je hoofdtrainer wordt, kan het binnen twee maanden anders zijn. En op het veld voel ik me als een vis in het water. Dat geeft me veel energie."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen