[SPANJE] Vietto naar Valencia, Costa 'weer voetballer'

4 januari 2018, 18:55

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

Vietto naar Valencia

Luciano Vietto leek Atlético Madrid deze winter op huurbasis te gaan verruilen voor Sporting Portugal, maar de aanvaller blijft toch in La Liga. Atlético heeft Vietto tot het einde van het seizoen verhuurd aan Valencia, dat tevens een optie tot koop heeft bedongen. De 24-jarige Argentijn maakte in 2015 voor 20 miljoen euro van Villarreal de overstap naar Atlético, maar voor die club scoorde hij in 25 competitieduels slechts één keer. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Sevilla. (clubwebsite)

Costa voelt zich weer voetballer

Diego Costa heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn rentree voor Atlético Madrid. De Spaanse spits speelde woensdag in de Copa del Rey-wedstrijd tegen Lleida Esportiu zijn eerste duel sinds acht maanden. "Ik ben blij, want ik voel me weer voetballer", aldus Costa, die met één goal een bijdrage leverde aan de 0-4 bekerzege van Atlético. "Het is geweldig dat ik weer voor Atlético speel, de club is heel belangrijk voor mij." (Marca)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen