[ITALIË] Torino haalt coach Mazzarri, rustige winter bij Inter

4 januari 2018, 16:32

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

- Mazzarri volgt Mihajlovic op bij Torino

Torino heeft razendsnel een opvolger gevonden voor coach Sinisa Mihajlovic, die eerder op donderdag werd ontslagen na de 2-0 nederlaag bij aartsrivaal Juventus in de Coppa Italia op woensdag. Walter Mazzarri neemt de trainersscepter bij Il Toro over van de Serviër. Mazzarri was eerder coach van onder meer Napoli, Internazionale en Watford FC.

- Inter acht versterkingen niet nodig

Internazionale gaat een rustige winter op transfergebied tegemoet. Trainer Luciano Spalletti laat weten dat de Milanese club, de huidige nummer drie van de Serie A op zeven punten van koploper Napoli, geen versterkingen nodig heeft. "Deze spelers moeten weten dat ik in hun kwaliteiten geloof, ze hebben de potentie", aldus Spalletti. Inter moet het deze winter ook wel rustig aan doen op de transfermarkt, omdat het anders de Financial Fair Play-regels van de UEFA dreigt te overtreden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen