Stans: "Op mijn leeftijd is het belangrijk om minuten te maken"

4 januari 2018, 13:44

Het contract van Jeff Stans bij NAC Breda is vandaag (donderdag) ontbonden, waardoor de middenvelder transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe werkgever. De 27-jarige middenvelder geeft toe dat zijn periode in Brabant teleurstellend is verlopen en wil graag elders aan spelen toekomen.

Het contract van Stans werd vandaag in onderling overleg ontbonden. "Mijn periode bij NAC is helaas niet helemaal gelopen zoals ik vooraf had verwacht. Ik heb altijd alles gegeven, maar zie na het afgelopen half jaar te weinig perspectief meer om aan spelen toe te komen. Dan moet je op een gegeven moment ook eerlijk zijn naar elkaar toe en de juiste keuze maken", beseft de middenvelder, die dit seizoen nog geen minuut in actie kwam.

Stans had kunnen blijven bij NAC, maar wil graag weer vlieguren te maken. "De sportieve keuze staat voor mij voorop en daarom is het is tijd om voor een ander pad te kiezen. Op mijn leeftijd is het belangrijk om weer speelminuten te krijgen. Ik hoop dus snel een nieuwe club te vinden om daar mijn carrière weer nieuw leven in te blazen. De ploeg moet zich focussen op handhaving in de Eredivisie, ik gun die jongens namelijk allemaal het allerbeste. Maar het is ook deze hele club, ondanks mijn vervroegde afscheid, oprecht van harte gegund."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen