Conte beschermt Morata: "Hij is niet gelukkig in de afronding"

4 januari 2018, 09:49

Arsenal tegen Chelsea was woensdag een prachtige kraker die in 2-2 eindigde. Had Alvaro Morata het vizier echter wat meer op scherp staan, dan waren de bezoekers waarschijnlijk met een ruime zege van het veld gestapt. Antonio Conte heeft zijn spits in de media desondanks in bescherming genomen.

Morata miste drie opgelegde kansen, waardoor Conte langs de lijn een paar keer compleet uit zijn vel sprong. "Hij is niet erg gelukkig in de afronding", trapte Conte na de wedstrijd een open deur in. "Hij zal hard moeten blijven werken en zich moeten verbeteren. Het is vervelend, want hij kreeg meerdere grote kansen. Daar tegenover staat dat ik blij ben met zijn inzet en toewijding voor het elftal."

Chelsea kwam 1-0 achter, draaide het duel om en kwam 1-2 voor en gaf de voorsprong in de slotfase weer weg. "Het is een goed gelijkspel tegen een goed team, maar wij verdienden het om te winnen. Wij zijn teleurgesteld. We hadden de kans om drie punten te pakken, maar hebben die laten liggen. Dit is voetbal", besluit hij in gesprek met Sky Sports.

Chelsea bezet de derde plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen