Kamp Büttner denkt dat Vitesse van hem af wil

4 januari 2018, 08:36

Het meest opmerkelijke nieuws van de woensdag was het bericht dat Alexander Büttner door Vitesse-trainer Henk Fraser uit de selectie is gezet, waardoor de linksback ook niet meegaat op trainingskamp. Zaakwaarnemer Aleksandar Bursac denkt dat de club van de verdediger af wil.

Fraser zette Büttner uit de selectie omdat hij niet fit genoeg zou zijn. De linksback bevindt zich nu in de spelersgroep van Jong Vitesse, waar hij zich voor onbepaalde tijd moet laten zien. Dat nieuws is hard aangekomen bij de verdediger, geeft Bursac aan tegen De Gelderlander. "Hij was net zo verbaasd als ik. De trainer vindt dat Alex zich niet aan de afspraken heeft gehouden. De jongens zijn tien dagen vrij geweest, dan kan het dat hij iets zwaarder is dan anderen. Ik vind het bijzonder dat hij niet mee mag op trainingskamp én uit de selectie is gezet. Dat zijn twéé straffen. Daarmee lijkt het of Vitesse op een breuk aanstuurt."

Een winters vertrek van Büttner valt dan ook zeker niet uit te sluiten. PSV, dat eerder interesse had in de linksback, zou uitkomst kunnen bieden. "Ik moet navragen of PSV nog geïnteresseerd is. Van andere clubs is concrete belangstelling. Uiteindelijk moet er een oplossing komen. Dan is het wel een voordeel dat dit nu gebeurt. Alex heeft nog een contract, Vitesse heeft dus volledige zeggenschap, maar dit versoepelt het proces wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen