Juventus bereikt halve finale beker na discutabele goal

Juventus bereikt halve finale beker na discutabele goal

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 januari 2018 – Juventus staat in de halve finale van de Italiaanse beker. De grootmacht uit Turijn ontdeed zich woensdag van stadsgenoot Torino (2-0). Veelbesproken werd het beslissende tweede doelpunt van Juventus, gemaakt door Mario Mandzukic

De Kroaat schoot halverwege de tweede helft in het slot. Hij deed dat met een intikker, oog in oog met doelman Vanja Milinkovic-Savic. Torino ging in beroep, omdat Sami Khedira kort voor de goal een overtreding zou hebben gemaakt. De videoscheidsrechter werd ingeroepen, maar wuifde de protesten van Torino weg.

Douglas Costa had de Oude Dame in de eerste helft aan een voorsprong geholpen. Torino verdedigde slecht uit. Toen de bal voor de voeten van de aanvaller viel, haalde hij meteen uit en lag de bal hoog in het doel.

Juventus treft in de halve finale van de beker Atalanta, dat Napoli dinsdag verrast. De andere ploegen die bij de laatste vier zitten zijn AC Milan en Lazio.

Reacties

gerelateerd