Atlético wint in Spaanse beker, Costa scoort direct bij rentree

3 januari 2018, 20:54

Probleemloos heeft Atlético Madrid woensdag de eerste wedstrijd in het bekertweeluik met Lleida Esportiu gewonnen (0-4). Hoofdrolspeler in de achtste finale was Diego Costa (op archieffoto), die met een invalbeurt zijn rentree maakte en zijn terugkeer vierde met een doelpunt. Komende dinsdag is de return in het Estadio Wanda Metropolitano.

Atlético hoefde niet in de hoogste versnelling te voetballen op bezoek bij de nummer dertien van de Segunda Division. In de openingsfase kon Lleida nog een beetje van zich afbijten, omdat Los Rojiblancos het erg kalm aan deden. Het kwaliteitsverschil was echter veel te groot en was het wachten op de voorsprong. Diego Godin maakte na een half uur de 0-1. Hij kopte een vrije trap in het vijandelijke doel. Fernando Torres verdubbelde de score met een intikker, al deed hij dat in buitenspelpositie.

Hoogtepunt in de wedstrijd was de rentree van Costa. De 29-jarige spits speelde een klein half uur mee. Hij had slechts een paar minuten nodig om het netje te laten bollen. Costa kwam handig voor zijn man en schoof de bal in de 69ste minuut in het doel. Daarbij raakte de spits ook geblesseerd, omdat hij een tik op zijn rechterknie kreeg. Costa verbeet de pijn en maakte de wedstrijd af. De doelpuntenmaker zag Lleida nog met tien man eindigen en Antoine Griezmann nog voor de 0-4 tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen