Silva ontbrak bij City vanwege te vroeg geboren kindje

3 januari 2018, 15:25

In Engeland werd de afgelopen week gespeculeerd over de reden voor de afwezigheid van David Silva in twee Premier League-duels van Manchester City. Zijn vrouw is vorige week bevallen van een veel te vroeg geboren kindje, zo heeft hij zelf naar buiten gebracht.

Silva miste door het trieste nieuws de duels met Newcastle United en Crystal Palace. Dinsdag speelde hij tegen Watford FC wel weer negentig minuten. "Mijn zoon is veel te vroeg geboren en vecht elke dag voor zijn leven", laat Silva weten. "Ik wil iedereen bedanken voor de liefde en steun die ik heb ontvangen."

De Spanjaard speelde dinsdag dus negentig minuten tegen Watford, maar krijgt nu waarschijnlijk langere tijd vrij van zijn club. Manager Pep Guardiola leeft met hem mee. "David is vrij om te doen wat hij wil", reageert de coach begripvol. "Hij wilde gisteren spelen omdat hij van zijn club houdt, maar familie is het allerbelangrijkste in het leven. Ik zou hem nooit dwingen om te spelen. Familie is veel belangrijk dan eventueel puntenverlies."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen