[DUITSLAND] Reus traint weer, blessure bij Bayern valt mee

3 januari 2018, 19:34

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

- Reus hervat training bij Borussia Dortmund

Marco Reus heeft voor het eerst meegetraind met de selectie van Borussia Dortmund. De Duitser raakte vorig seizoen in de bekerfinale geblesseerd aan zijn knie. Reus ligt op schema voor zijn rentree. Dortmund is op trainingskamp in het Spaanse Marbella. (officiële kanalen Borussia Dortmund)

- Blessure van Bayern-doelman Ulreich valt mee

Bayern München is doelman Sven Ulreich niet lang kwijt. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij een verstuikte vinger heeft. Bayern schrok even toen Ulreich, die de langer geblesseerde Manuel Neuer onder de lat vervangt, de strijd moest staken. (officiële kanalen Bayern München)

Schalke 04 presenteert Teuchert

Schalke 04 heeft zich versterkt met Cedric Teuchert. De spits - dit seizoen goed voor zes goals in de Tweede Bundesliga - komt over van 1. FC Nürnberg voor een bedrag van naar verluidt 1,5 miljoen euro. In Gelschenkirchen tekent hij een contract tot en met de zomer van 2021. Hij wordt gelijk achter zijn ploeggenoten aangestuurd richting Benidorm, waar de selectie zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft.

Aubameyang laat trainingskamp Dortmund schieten

Borussia Dortmund is woensdag voor zes dagen op trainingskamp naar Marbella gegaan, maar doet dat wel zonder Pierre-Emerick Aubameyang. De aanvaller blijft thuis, maar doet dat na verluidt wel in goed overleg met de technische staf van Dortmund. Donderdagavond zal hij het gala voor Afrikaans voetballer van het jaar in Ghana bijwonen. Zijn concurrenten zijn Mohamed Salah en Sadio Mané (beiden Liverpool). (Der Kicker)

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen