Atalanta knikkert Napoli uit het Italiaanse bekertoernooi

Atalanta knikkert Napoli uit het Italiaanse bekertoernooi

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 januari 2018 – Voor Napoli is het doek in de Coppa Italia al in de kwartfinale gevallen. De koploper van de Serie A draait in de competitie uitstekend, maar bleek in het bekertoernooi dinsdag niet opgewassen tegen Atalanta Bergamo. De bezoekers wonnen knap met 1-2 en gaan verder naar de halve finales.

Bij Napoli kregen meerdere vaste basisspelers rust en dat kwam het team van Maurizio Sarri duur te staan. Atalanta, met Marten de Roon en Robin Gosens in de basis, opende de score na vijftig minuten via Timothy Castagne en kwam tien minuten voor tijd zelfs op 0-2 in Napels. Aanvaller Alejandro Gomez pegelde hard raak in de hoek en gaf zijn ploeg daarmee wat lucht.

Atalanta liet Napoli vervolgens nog wel terugkomen in de wedstrijd. Invaller Dries Mertens kopte in de 84ste minuut de aansluitingstreffer in het doel, maar verder kwam de thuisclub niet meer.

 

Reacties

gerelateerd