Verdediger Vriends gelooft in nieuwe kans door Advocaat

2 januari 2018, 14:47

Bart Vriends is blij met de komst van Dick Advocaat. Na de eerste training van dinsdagmiddag ging de verdediger in op de aanstelling van de nieuwe trainer, die de achterhoedespeler een nieuwe kans heeft bezorgd. Voor de winter had hij namelijk nog te horen gekregen dat hij mocht vertrekken uit Rotterdam.

Hoewel Vriends in de basis begon dit seizoen, raakte hij geblesseerd en verloor zijn basisplaats. Pas vlak voor de winterstop was hij weer fit. "Daarom heb ik hier ook erg naar uitgekeken, voor mij was dit toch wel een andere situatie. De laatste maanden ben ik namelijk geblesseerd geweest", vertelde hij tegenover RTV Rijnmond.

"Ik wil laten zien dat de mededeling dat ik moest vertrekken voor de winter onterecht was. Ik was daar ook niet over te spreken. Het was vervelend dat ik niet mocht bewijzen dat ik hoorde te blijven. Het is nu aan mij om te laten zien waar ik hoor en wat dat betreft is dit wel een blanco pagina. Kwaliteit zal uiteindelijk bovendrijven."

Dat bewijzen gaat hij doen onder de nieuwe coach Advocaat. De eerste indrukken van de ervaren trainer waren goed. "Een korte training, maar inhoudelijk wel fanatiek. Daar staat hij ook voor. Hij heeft verteld dat hij geschrokken is van de laatste wedstrijden, maar ook dat we de nederlagen vooral aan onszelf te wijten hadden."

Toch is het volgens Vriends te makkelijk om meteen te zeggen dat de komst van Advocaat ook meteen voor het welbekende schokeffect zal zorgen. "Tijdens de eerste training is iedereen altijd fanatiek, zeker na een vakantie. Over een langere periode moeten we dezelfde energie laten zien als tijdens de eerste training, om met Sparta in de Eredivisie te blijven", aldus Vriends.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen